Activitats

Cal Rellotger per la seva situació geogràfica, fen pocs Km. te a l’abast tota l’oferta d’activitats que li vingui de gust realitzar. En un radi de 40/50 Km. hi ha una gran varietat d’oferta de la que li podem donar la informacio que li calgui segons el seu interés.

Cultural

Podem destacar el Festival Temporada Alta a Girona, Schubertiada a Vilabertran, Festival al Castell de Peralada, a Torroella de Montgrí, a Cap Roig, Havaneres de Calella de Palafrugell i el Festival Pirotècnic de Blanes.

Com a Museus cal visitar el del Cinema de Girona, El Tresor de la Catedral de Girona, Museu Dalí i del Joguet a Figueres, del Volcans a Olot, de la Màgia a Santa Cristina d’Aro, entre d’altres.

Lúdica

Vols en globus amb el que es gaudeix d’una vista inigualable de la província de Girona.

Hípica.

Lloguer de bicicletes per dies.

Piragüisme per el riu Ter o per mar.

Senderisme amb rutes de diferent dificultat i nivell.

Submarinisme en un dels llocs reconegut de gran bellesa.

Importants Camps de Golf a Girona, Pals, Santa Cristina d’Aro, Caldes de Malavella i Fornells de la Selva, aquest últim de 18 forats, es de mes petites dimensions i el tenim a 1 Km. de la casa.

Paisatges

Girona esta envoltada de Santuaris Marians estratègicament ben situats i amb esplèndides vistes, en algun d’ells hi ha restaurants. Com a vista el Santuari dels Àngels es el mes privilegiat, de les vuit comarques Gironines, es tenen vistes de set d’elles, des de el mar al Pirineu passant per la plana. Apart dels Àngels, hi ha El Mon, Rocacorva, El Far, La Salut i d’altres.

No podem pas deixar enrere la quantitat de Viles Medievals escampades per tota la província: Monells, Peratallada, Pals, Besalú, Santa Pau…

Gastronomia

Gastronòmicament parlant, Girona i totes les seves comarques son llocs considerats a on millor es menja, en tenim Restaurants reconeguts mundialment per la seva Alta Cuina. Deixant a part aquets restaurants, hi ha escampats arreu una multitud de restaurants familiars on encara es manté la cuina local, els plats de tota la vida, amb uns preus totalment assequibles. Cal esser coneixedor del territori per arribar a molts d’ells situats en plena zona rural.