Preus i Condicions

Estada minima de dues nits.

S’admeten mascotes previ avís i amb un cost de 10€ la nit.

Els ponts el lloguer es des de la vigília del primer dia de festa.

Els mesos de  juliol i agost l’estada minima es d’una setmana.

No s’admeten més persones que les acordades en el moment de la reserva.

La reserva quedarà en ferm un cop fet el pagament del 30% del total de la estada, en el termini de dos dies d’haver-ho acordat.

La resta s’abonarà íntegrament a mà el dia de l’arribada a l’allotjament.

Cap de setmana
128
Excepte juliol i agost
2 persones
4 persones 224 €
6 persones 336 €
Supletori 1 persona 20€/nit
Reservar
Setmana sencera
448
Excepte juliol i agost
2 persones
3 persones 575 €
4 persones 840 €
6 persones 975 €
Reservar

Condicions

Un cop revisada la reserva i rebut el pagament per part del client, s’envia un e-mail de confirmació de reserva / comprovant de pagament. La reserva es considera confirmada un cop s’ha enviat el email de confirmació de reserva / comprovant de pagament i, en cap cas es considerarà confirmada abans.

En cas que hi hagi alguna irregularitat en la reserva i aquesta no sigui acceptada i el client hagi efectuat algun pagament, se li retornarà íntegrament l’import entregat a compte.

En el moment d’efectuar la reserva s’ha de fer una paga i senyal del 25% de l’import total. Si passats 3 dies des de que s’ha fet la pre-reserva no s’ha rebut la paga i senyal les dates queden directament desbloquejades.

L’import restant, s’haurà d’abonar íntegrament en ma a l’arribada.

També s’haurà d’abonar la taxa turística. En el cas que l’allotjament estigui dins la categoria d’habitatge d’ús turístic (HUT), la taxa turística serà d’1 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits.

La capacitat de Cal Rellotger es de sis persones amb possibilitat d’una setena en supletori i pagament addicional.

Els nens menors de 2 anys no paguen ja que comptem que porten el seu propi bressol. A partir dels 2 anys els comptem per a tenir en compte la capacitat màxima de la casa com una plaça més.

Es permeten gossos pagant un suplement però no es permet cap altre tipus d’animal.

Si al final sou més persones de les previstes inicialment, i la capacitat màxima de la casa ho permet, podem actualitzar-vos la reserva i tornar-vos a enviar la confirmació de reserva amb el nombre actualitzat sense cap problema.

La ocupació de l’allotjament es limitarà al nombre de persones que s’indiquen en el contracte. El propietari o persona responsable de l’allotjament podrà impedir l’entrada a l’allotjament en cas d’excedir el nombre permès. Si es detecta que durant l’estança hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat quedarà automàticament cancel·lada la reserva, podent procedir al desallotjament de la casa sense dret a cap devolució.

L’estada mínima es de dues nits. Els ponts es lloguen des de la vigília del primer dia de festa. Els mesos de juliol i agost per setmanes.

En cas de visites diürnes, consultar tarifes.

Amb el lloguer temporal de l’allotjament s’inclou tot el parament de la llar, com roba de llit, tovalloles, draps de cuina i estovalles, així com els atuells de cuina i neteja, servei d’aigua calenta, electricitat, gas, calefacció a l’hivern i aire condicionat en zona comuna, a l’estiu. A l’hivern, en el preu també s’inclou una quantitat de llenya suficient, per els dies de la seva estada, tinguin en compte que l’allotjament te calefacció.

Tenen a la seva disposició el recanvi de roba que necessitin.

A la sortida, heu de deixar la casa en les mateixes condicions d’ordre en què l’heu trobat i llençar totes les escombraries generades. Nosaltres després, fem una neteja a fons per tal de deixar-la preparada pel següent client.

L’hora d’arribada i sortida es pactarà segons conveniències i època de l’any i si s’està subjecta, o no, de l’arribada d’altres clients.

En cas d’algun desperfecte ocasionat per el client, aquet haurà de fer-se càrrec de la reparació o reposició de la part afectada.

A Cal Rellotger no es permeten festes “tipus discoteca”, ni portar aparells de música externs (incloent bafles) a la casa, ni col·locar altaveus o posar música a l’exterior dels allotjaments. Tampoc celebracions que impliquin un nombre de persones superior al fer la reserva.

És molt important que respectis aquest punt donat que l’ allotjament no té autorització legal per fer-les i una celebració d’aquestes portaria a l’immediat desallotjament.

Quan el client abandoni la casa abans de la data fins a la qual la tenia reservada, no hi ha dret a cap devolució.

Política De Cancel·lació

L’anul·lació de la reserva abans 15 dies previs a l’ocupació de l’allotjament porta a la pèrdua del pagament del 50% efectuat.

Si l’hoste cancel·la amb menys de15 dies d’antelació, no se li reemborsaran les nits no gaudides.

Si l’hoste arriba i decideix deixar el seu allotjament abans d’hora, no se li reemborsaran les nits no gaudides.